Parfymrecension: Naxos av Xerjoff

Låt mig tala om Xerjoff Naxos, en doft som populariserades av den tyska rapparen Shindy. Naxos är tillverkad av det prestigefyllda huset Xerjoff och är ett riktigt mästerverk som fångar essensen av lyx och sofistikering bara genom att titta på den. Men hur doftar den?

Naxos öppnar med en lätt, örtig friskhet och möter omedelbart dina sinnen med tunga undertoner. I hjärtat av parfympyramiden står aromatiska kryddor i centrum. Kombinationen av värme, lite orientalisk, och kryddor gör den till en otypisk Xerjoff-doft. När doften utvecklas övergår hjärtat elegant i en fängslande basnot av kumarin, som ger den en gourmandkänsla av tonkabönor. Den tillför ett lager av djup och sensualitet, ger den volym och densitet. Efterdoften är mjuk, varm och helt oemotståndlig – åtminstone för vissa människor.

Enligt min mening är Naxos inte en typisk bästsäljare, utan snarare en parfym som hypats av sociala medier. Det finns också en koppling till den kända tyska rapparen Shindy. Shindy, känd för sin unika stil och extravaganta livsstil, förkroppsligar perfekt andan i Naxos. På sociala medier har Shindy lagt upp bilder på sig själv där han låter publiken veta att han bär Naxos.

Att bära Xerjoff Naxos är som att kliva in i den värld av elegans och djup stil som Shindy porträtterar genom sin musik och personlighet. Det är en doft som kräver uppmärksamhet och lämnar ett spår av sofistikering och högljuddhet vart du än går. Oavsett om du deltar i ett högprofilerat evenemang eller bara njuter av en utekväll med vänner, kommer Naxos utan tvekan att lämna ett bestående intryck.

Precis som Shindys musik är den här parfymen vågad och djärv. Kanske för djärv för vissa människor. Om du vill kanalisera ditt inre självförtroende och karisma är Xerjoff Naxos det perfekta valet. Enligt min mening är det en doft för långa män och starka kvinnor. Men definitivt inte för den söta tjejen som försöker vara söt och sexig. Det är ett mycket djärvt uttalande.

Jag rekommenderar att du bär den på vintern, eftersom doften är varm och tät. Den matchar inte alls på våren. Du kan bära den under långa sommarnätter, men använd den inte på kontoret.

Andra intressanta parfymrecensioner: Elysium av Roja Parfums, Baccarat Rouge 540 av Maison Francis Kurkdjian

Scroll to Top