Parfymeanmeldelse: Naxos av Xerjoff

Tillat meg å snakke om Xerjoff Naxos, en duft som ble popularisert av den tyske rapperen Shindy. Naxos er laget av det prestisjetunge huset Xerjoff og er et sant mesterverk som fanger essensen av luksus og raffinement bare ved å se på den. Men hvordan lukter den?

Naxos åpner med et utbrudd av lett, urtepreget friskhet, og hilser umiddelbart på sansene dine med tunge undertoner. I hjertet av parfymepyramiden står aromatiske krydder i sentrum. Kombinasjonen av varme, litt orientalsk og krydder gjør den til en utypisk Xerjoff-duft. Etter hvert som duften utvikler seg, går hjertet elegant over i en fengslende basisnote av kumarin, som gir den et gourmandpreg av tonkabønner. Den tilfører et lag av dybde og sensualitet, og gir duften volum og tetthet. Ettertonen er myk, varm og helt uimotståelig – i hvert fall for noen.

Etter min mening er Naxos ikke en typisk bestselger, men snarere en parfyme som er hypet av sosiale medier. Det er også en forbindelse til den kjente tyske rapperen Shindy. Shindy, som er kjent for sin unike stil og ekstravagante livsstil, legemliggjør Naxos’ ånd på en perfekt måte. På sosiale medier har Shindy lagt ut bilder av seg selv der han viser at han bruker Naxos.

Å bruke Xerjoff Naxos er som å tre inn i en verden av eleganse og dyp stil som Shindy portretterer gjennom sin musikk og personlighet. Det er en duft som krever oppmerksomhet, og som etterlater seg et spor av raffinement og høy stemme uansett hvor du går. Uansett om du deltar på et høyprofilert arrangement eller bare nyter en kveld ute med venner, vil Naxos utvilsomt etterlate et varig inntrykk.

Akkurat som Shindys musikk er denne parfymen dristig og dristig. Kanskje for dristig for noen. Hvis du vil kanalisere din indre selvtillit og karisma, er Xerjoff Naxos det perfekte valget. Etter min mening er det en duft for høye menn og sterke kvinner. Men definitivt ikke for den søte jenta som prøver å være søt og sexy. Det er en veldig dristig uttalelse.

Jeg anbefaler å bruke den om vinteren, da duften er varm og tett. Den passer ikke om våren i det hele tatt. Du kan bruke den i lange sommerkvelder, men ikke bruk den på kontoret.

Andre interessante parfymeanmeldelser: Elysium av Roja Parfums, Baccarat Rouge 540 av Maison Francis Kurkdjian

Scroll to Top