Parfymeanmeldelse: Molecule 01 av Escentric Molecules

Parfymen Molecule 01 av Escentric Molecules er ikke en parfyme som forventet: Den inneholder bare ett molekyl som heter Iso E Super. Iso E Super er et stoff som ble hypet i duftscenen fordi det antas å virke likt et feromon. Forskning har ingen endelige konklusjoner om denne saken, derfor er det overlatt til spekulasjoner om Iso E Super øker attraktiviteten ved å samhandle med reseptorene i nesen vår eller ikke. Jeg har imidlertid stor tro på at Iso E Super har en dyp innvirkning på brukerens attraktivitet. Den skaper en fantastisk aura og forsterker hudens naturlige duft. Selv om noen mennesker ikke kan lukte selve molekylet, kan de finne folk som bruker Iso E Super mer attraktive. Personene som er i stand til å lukte på molekylet legger merke til en varm, glatt trenot som minner om syntetiske sandeltremolekyler, som Javanol eller Ebanol. Iso E Super minner ikke om tørt tre, det har heller et fuktig, friskt, fløyelsaktig preg. Og det beste: Iso E Super er fullstendig kokongerende og trøstende.

Kan alle lukte Iso E Super av Molecule 01?

For noen mennesker ser det ut til at molekylet forsvinner og dukker opp igjen. Dette skyldes det faktum at noen mennesker har vanskelig for å lukte det. En faktor kan være at molekylene, når de først er bundet til luktreseptorene, blokkerer reseptorene for lenge og nesen kan ikke generere kjente signaler til hjernen selv om de blir utsatt for en høy dose Iso E Super. På den annen side kan noen mennesker bare ikke ha de riktige reseptorene og kan ikke behandle molekylet regelmessig. Dessuten kan lukteevner endre seg time etter time og avhenger av stressnivået vårt, humøret eller trettheten. Når det er sagt, er Molecule 01 den perfekte duften å ha på kontoret. Noen ansatte vil ikke legge merke til det, og noen vil heve et øyenbryn, ettersom de har luktet noe forførende, men likevel ikke høyt og ikke forstyrrende i det hele tatt.

Finnes Iso E Super of Molecue 01 i naturen?

Det triste med Iso E Super er at den ikke finnes i naturen. Det er etisk tvilsomt om mennesker skal frigjøre et molekyl i naturen som er oppfunnet i laboratoriet til smaks- og duftselskapet IFF i 1973. Men vi kan argumentere for at hvis planter oppfinner molekyler ved evolusjon, og det gjorde det i tusenvis av år. , hvorfor skulle ikke mennesker få lov til det. Mennesker er en del av naturen og tross alt et produkt av naturen.

Hvem bør ha på seg Molecule 01 of Escentric Molecules?

Hvis du leter etter en diskré parfyme som passer til kontoret, treningsstudioet eller forretningsarrangementer, trenger du definitivt en flaske Molecule 01. Hvis du allerede har mange parfymer hjemme og du ønsker å gi dem et løft ved å legge Iso E Super på lag. over duftene, kom i butikken nå! Molecule 01 er en veldig god parfyme for lagdeling. Den matcher de fleste parfymer og kan forbedre helhetsopplevelsen.

Hvem bør ikke ha på seg Molecule 01 of Escentric Molecules?

Hvis du er dypt inn i parfymeri og en kjenner av dufter, vil Molecule 01 være et skritt tilbake til kjedelig enkelhet. Hvis du liker å ha på deg et statement, en duft som understreker karakteren din og matcher din personlighet, ikke bruk Molecule 01. Gå heller for en ekte duft med stil.

Scroll to Top