parfymeanmeldelse: Kirke av Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzis Kirke er en duft du absolutt bør kjenne til. Det er en fruktig moskusduft som selger svært godt. Noen mennesker forelsker seg umiddelbart i den, mens andre sier at de kan lukte dyreurin i parfymen. Dette er interessant og ikke en spøk. Ravmolekylene er ansvarlige for urinnoten. Siden noen ikke kan lukte rav, legger de bare merke til moskus og frukt, mens de som kan lukte rav, legger merke til en stinkende fasett. Ravmolekylene er store, og reseptorene i menneskets nese er ikke i stand til å lukte store molekyler. Derfor har mennesker ulike evner når det gjelder å lukte rav.

Kirke, som minner om den greske gudinnen Circe, åpner med et spennende utbrudd av sitrusnoter blandet med fruktige hjertenoter. I bunnnoten spiller tungt rav og moskus den viktigste rollen. Kirke har en imponerende lang holdbarhet, med sin velbalanserte blanding av rike ingredienser som holder seg på huden i timevis. Duften er moderat til sterk og fanger oppmerksomheten til omgivelsene uten å overvelde sansene, i hvert fall ikke sansene til dem som ikke kan lukte rav.

Kirke passer perfekt til høst- og vintermånedene, og omfavner det kjølige og klare været og svøper brukeren i en varm og trøstende favn. Men den passer også om våren og sommeren, da duften har lette fruktige innslag kombinert med varme ravtoner. Denne duften er allsidig og passer både til formelle og intime sammenhenger, og kan brukes i nesten alle anledninger, noe som er et stort pluss.

Tiziana Terenzi imponerer alltid med sin sans for detaljer i både duftkomposisjon og presentasjon. Kirke kommer i en vakkert designet flakon, med et overdimensjonert lokk som kan være litt irriterende å håndtere. I bunn og grunn er Kirke by Tiziana Terenzi en fengslende symfoni som setter et uutslettelig preg på sansene. Kirke er et mesterverk som fortjener en plass i enhver parfymesamling, enten du ønsker å tiltrekke deg oppmerksomhet eller bare vil hengi deg til duftkunsten. Det er en ekte bestselger!

Andre interessante parfymeanmeldelser: Elysium av Roja Parfums, Baccarat Rouge 540 av Maison Francis Kurkdjian

Scroll to Top