Parfymeanmeldelse: Erba Pura av Xerjoff

Ja, du bør definitivt ta luktereisen med Xerjoffs Erba Pura. Denne duften, som et mesterverk malt av en vanlig maler, innkapsler essensen av sexiness og femininitet. Dens fruktige og muskaktige tema er en genialt orkestrert harmoni som bare overfører én tanke: forførelse. Det som virkelig skiller Erba Pura er dens harmoni av sødme, saftighet, moskus og dyriske undertoner. Det er en perfekt kombinasjon av forførende og høflige fasetter. Det er uimotståelig, og fremkaller følelsen av å ønske å kysse det som kan luktes. Ikke mange parfymer tar med seg denne funksjonen. Ikke rart mange kjøper duften. Det er toppselgeren til Xerjoff. Interessant nok er duftprofilen veldig atypisk for Xerjoff. Xerjoff står for det meste for elegante, elitære dufter. Imidlertid er Erba Pura en duft altfor fruktig for Xerjoff-serien. Det er mye mer popmusikk enn Xerjoff-musikk. Det er en vanlig duft mange liker og kjøper.

Men det er en spesiell ting med duften. Selv om mange lukter mye fruktighet og moskus i den, er det noen som klager på duften at den er stinkende, som en rev som er forbanna i den. Og dette er ingen spøk. Erba Pura inneholder ravnoter som kan luktes av noen mennesker, men ikke av andre. Folk som ikke kan lukte det, de liker den fruktige, forførende siden av parfymen. Imidlertid kan de som kan lukte hele ravspekteret som finnes i duften, lukte urinlignende toner. Dette skyldes at ravnoter, avhengig av hvilke molekyler som er brukt av parfymeren, kan ha skadelige effekter. Så hvis du vil bruke Erba Pura, husk at ikke alle vil være fan av det. Ikke bruk den som en forretningsduft. Bruk den bare på fritiden og med venner.

Det er garantert en duft for en glamorøs kveldsaffære, siden den etterlater et varig inntrykk. Det er en feiring av livets enkle gleder, fanget i en utsøkt, elegant flacon. For de som søker en duft som overskrider tid og trender, er Erba Pura et bevis på parfymekunsten. Hvis du aldri har luktet det, ta turen innom butikken og ta en eim. Jeg er ganske sikker på at du vil bli imponert over duften. Det er ikke mange parfymer som kan øke nivået med denne!

Les også anmeldelsen om Kirke av Tiziana Terenzi. Kirke er også en bestselger, den har ganske mye likhet med Erba Pura. De er av samme luktfamilie.

Scroll to Top