Parfymeanmeldelse: Elysium av Roja Parfums

Roja Parfums, grunnlagt av den legendariske parfymøren Roja Dove, er synonymt med luksus, eleganse og raffinement. Roja Dove, som er kjent for å skape ekstraordinære og eksklusive dufter, startet Roja Parfums mens han jobbet på Harrods i London. Hans kreasjoner kjennetegnes av omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, en utsøkt blanding av de fineste ingrediensene og en lidenskap for perfeksjon. Han hevder å bruke jasmin- og roseekstrakter fra Grasse, den gamle parfymehovedstaden i Sør-Frankrike. Det er imidlertid grunn til å tvile på dette.

“Elysium” ble lansert i 2017 og ble raskt en av Roja Parfums’ mest ikoniske og ettertraktede dufter. Det var den første duften med en normal luksusprislapp. Rojas tidligere kreasjoner hadde alle ligget over normalprisen for luksusparfymer. Selve navnet “Elysium” er inspirert av gresk mytologi og refererer til det salige og rolige tilholdsstedet i det velsignede livet etter døden. Med denne parfymen har Roja Dove forsøkt å fange essensen av paradiset og skape en duft som legemliggjør luksus, skjønnhet og evig glede.

Elysium åpner med et utbrudd av friske sitrusnoter som umiddelbart vekker sansene. Den pikante blandingen av bergamott, sitron og grapefrukt skaper en oppkvikkende og oppløftende opplevelse som minner om en solfylt morgen i et eksotisk paradis. Denne blendende åpningen setter scenen for det storslåtte som følger.

Etter hvert som duften legger seg, kommer hjertenotene elegant til syne og introduserer florale nyanser i komposisjonen. Delikat og aromatisk lavendel gir et beroligende preg, mens den søte, fløyelsmyke duften av Rose de Mai tilfører en romantisk og sofistikert fasett. Sjasmin Sambac, kjent som “blomstenes konge”, fyller hjertet med sin berusende aroma og fortryller alle som lukter på denne fengslende eliksiren.

Elysiums sanne tiltrekningskraft utfolder seg i basen, der de rike, treaktige akkordene blander seg harmonisk med varme, jordnære toner. Roja Dove blander på mesterlig vis patchouli, vetiver og sedertre for å skape et kraftfullt og karismatisk fundament. Ambergris og moskus gir duften et sensuelt og luksuriøst preg og etterlater et uimotståelig spor på huden i timevis. Med eikemose i basen er parfymen en typisk herreduft.

Roja Parfums’ Elysium er et bevis på Roja Doves kunstnerskap og hans dedikasjon til å skape olfaktoriske mesterverk. Denne duften legemliggjør essensen av paradis og gir brukeren et glimt inn i en verden av luksus, skjønnhet og fortryllelse. Etter min mening er dette den beste kreasjonen Roja Dove har skapt så langt. Det er en ekte bestselger og ikke bare et markedsføringsmote.

Hvis du er ute etter en duft som er elegant, luksuriøs og utstråler tidløs sjarm, fortjener Roja Parfums Elysium en plass på sminkebordet ditt. Ta steget inn i en verden av paradis med bare ett sprut, og la Elysiums fengslende tiltrekningskraft transportere deg til et eterisk lykksalighetens rike!

Andre interessante anmeldelser: Naxos av Xerjoff, Kirke av Tiziana Terenzi, Baccarat Rouge 540 av Maison Francis Kurkdjian

Scroll to Top