Parfumreview: Naxos van Xerjoff

Laat ik het hebben over Xerjoff Naxos, een geur die populair werd door de Duitse rapper Shindy. Naxos is gemaakt door het prestigieuze huis Xerjoff en is een waar meesterwerk dat de essentie van luxe en verfijning vastlegt door er alleen maar naar te kijken. Maar hoe ruikt het?

Naxos opent met een uitbarsting van lichte, kruidige frisheid en begroet je zintuigen onmiddellijk met zware ondertonen. In het hart van de parfumpiramide staan aromatische kruiden centraal. De combinatie van warmte, een beetje oriëntaals, en kruiden maakt het een ongebruikelijke Xerjoff geur. Naarmate de geur zich ontwikkelt, gaat het hart sierlijk over in een fascinerende basisnoot van cumarine, waardoor het een tonkaboon-gourmand toets krijgt. Het voegt een laag diepte en sensualiteit toe en geeft het volume en dichtheid. De dry-down is zacht, warm en absoluut onweerstaanbaar – in ieder geval voor sommige mensen.

Naar mijn mening is Naxos geen typische bestseller, het is eerder een parfum dat gehypet wordt door sociale media. Er is ook een verband met de bekende Duitse rapper Shindy. Shindy, bekend om zijn unieke stijl en extravagante levensstijl, belichaamt perfect de geest van Naxos. Via sociale media postte Shindy foto’s van hem om het publiek te laten weten dat hij Naxos draagt.

Als je Xerjoff Naxos draagt, stap je in de wereld van elegantie en diepe stijl die Shindy uitbeeldt met zijn muziek en persoonlijkheid. Het is een geur die de aandacht opeist en een spoor van verfijning en luidheid achterlaat waar je ook gaat. Of je nu een high-profile evenement bijwoont of gewoon geniet van een avondje uit met vrienden, Naxos zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten.

Net als Shindy’s muziek is dit parfum gedurfd en brutaal. Misschien te gewaagd voor sommige mensen. Als je je innerlijke zelfvertrouwen en charisma wilt kanaliseren, dan is Xerjoff Naxos de perfecte keuze. Naar mijn mening is het een parfum voor lange mannen en sterke vrouwen. Maar zeker niet voor het schattige meisje dat lief en sexy probeert te zijn. Het is een gedurfd statement.

Ik raad aan om hem in de winter te dragen, omdat de geur warm en dicht is. Hij past helemaal niet bij de lente. Je kunt het dragen tijdens lange zomeravonden, maar gebruik het niet op kantoor.

Andere interessante parfumreviews: Elysium van Roja Parfums, Baccarat Rouge 540 van Maison Francis Kurkdjian

Scroll to Top