Parfumrecensie: Molecule 01 van Escentric Molecules

Het parfum Molecule 01 van Escentric Molecules is geen parfum zoals verwacht: het bevat slechts één molecuul genaamd Iso E Super. Iso E Super is een stof die in de geurwereld een hype werd, omdat wordt aangenomen dat deze op een feromoon lijkt. Onderzoek heeft geen definitieve conclusies over deze kwestie, dus het wordt overgelaten aan speculatie of Iso E Super de aantrekkelijkheid verbetert door interactie met de receptoren in onze neus of niet. Ik ben er echter sterk van overtuigd dat Iso E Super een diepgaande invloed heeft op de aantrekkelijkheid van de drager. Het creëert een fantastische uitstraling en versterkt de natuurlijke geur van de huid. Hoewel sommige mensen het molecuul zelf niet kunnen ruiken, vinden ze mensen die Iso E Super dragen wellicht aantrekkelijker. De personen die het molecuul kunnen ruiken, merken een warme, zachte houtachtige noot op die doet denken aan synthetische sandelhoutmoleculen, zoals Javanol of Ebanol. Iso E Super doet niet denken aan droog hout, maar heeft eerder een vochtige, frisse, fluwelige toets. En het beste: Iso E Super is volledig cocoonend en geruststellend.

Kan iedereen Iso E Super van Molecule 01 ruiken?

Voor sommige mensen lijkt het molecuul te verdwijnen en opnieuw te verschijnen. Dit komt doordat sommige mensen het moeilijk vinden om het te ruiken. Eén factor zou kunnen zijn dat de moleculen, eenmaal gebonden aan de reukreceptoren, de receptoren te lang blokkeren en dat de neus geen bekende signalen voor de hersenen kan genereren, zelfs niet als deze wordt blootgesteld aan een hoge dosis Iso E Super. Aan de andere kant hebben sommige mensen misschien niet de juiste receptoren en kunnen ze het molecuul niet regelmatig verwerken. Bovendien kan het reukvermogen van uur tot uur veranderen en is het afhankelijk van ons stressniveau, ons humeur of onze vermoeidheid. Dit gezegd hebbende, Molecule 01 is de perfecte geur om op kantoor te dragen. Sommige medewerkers zullen het niet merken en sommigen zullen een wenkbrauw optrekken, omdat ze iets verleidelijks hebben geroken, maar toch niet luid en helemaal niet storend.

Komt Iso E Super van Molecue 01 in de natuur voor?

Het trieste van Iso E Super is dat het niet in de natuur voorkomt. Het is ethisch twijfelachtig of mensen een molecuul in de natuur zouden vrijgeven dat in 1973 in het laboratorium van het smaak- en geurstoffenbedrijf IFF is uitgevonden. Maar we zouden kunnen beargumenteren dat als planten door evolutie moleculen uitvinden, en dat al duizenden jaren doen. , waarom zouden mensen dat niet mogen doen? De mens is immers onderdeel van de natuur en een product van de natuur.

Wie zou Molecule 01 van Escentric Molecules moeten dragen?

Als je op zoek bent naar een onopvallend parfum dat past op kantoor, de sportschool of zakelijke evenementen, dan heb je zeker een flesje Molecule 01 nodig. Als je al veel parfums in huis hebt en deze een boost wilt geven door Iso E Super in laagjes te dragen over de geuren, ga nu naar de winkel! Molecule 01 is een zeer goed parfum voor laagjes. Het past bij de meeste parfums en kan de algehele ervaring verbeteren.

Wie zou Molecule 01 van Escentric Molecules niet moeten dragen?

Als je diep in de parfumerie zit en een kenner van geuren bent, zou Molecule 01 een stap terug zijn naar saaie eenvoud. Draag je graag een statement, een geur die je karakter onderstreept en aansluit bij je persoonlijkheid, gebruik dan geen Molecule 01. Ga liever voor een echte geur met stijl.

Scroll to Top