Parfumeanmeldelse: Molecule 01 af Escentric Molecules

Parfumen Molecule 01 fra Escentric Molecules er ikke en parfume som forventet: Den indeholder kun et molekyle ved navn Iso E Super. Iso E Super er et stof, der blev hypet i duftscenen, fordi det menes at virke som en feromon. Forskning har ingen endelige konklusioner om dette spørgsmål, så det er overladt til spekulationer, om Iso E Super øger tiltrækningskraften ved at interagere med receptorerne i vores næse eller ej. Jeg er dog overbevist om, at Iso E Super har en dyb indvirkning på brugerens attraktivitet. Det skaber en fantastisk aura og forstærker hudens naturlige duft. Selvom nogle mennesker ikke kan lugte selve molekylet, kan de finde folk, der bærer Iso E Super, mere attraktive. De personer, der er i stand til at lugte molekylet, bemærker en varm, glat trænote, der minder om syntetiske sandeltræmolekyler, såsom Javanol eller Ebanol. Iso E Super minder ikke om tørt træ, det har snarere et fugtigt, friskt, fløjlsagtigt præg. Og det bedste: Iso E Super er fuldstændig kokonerende og trøstende.

Kan alle lugte Iso E Super af Molecule 01?

For nogle mennesker ser molekylet ud til at forsvinde og dukke op igen. Det skyldes, at nogle mennesker har svært ved at lugte det. En faktor kunne være, at molekylerne, når de først er bundet til lugtereceptorerne, blokerer receptorerne for længe, og næsen kan ikke generere kendte signaler til hjernen, selvom de udsættes for en høj dosis Iso E Super. På den anden side har nogle mennesker måske bare ikke de rigtige receptorer og kan ikke behandle molekylet regelmæssigt. Desuden kan lugteevner ændre sig time efter time og afhænger af vores stressniveau, vores humør eller træthed. Når det er sagt, er Molecule 01 den perfekte duft til at bære på kontoret. Nogle medarbejdere vil ikke bemærke det, og nogle vil løfte et øjenbryn, da de har lugtet noget forførende, men alligevel ikke højt og slet ikke forstyrrende.

Findes Iso E Super of Molecue 01 i naturen?

Det triste ved Iso E Super er, at det ikke findes i naturen. Det er etisk tvivlsomt, om mennesker skal frigive et molekyle i naturen, som er blevet opfundet i smags- og duftfirmaet IFFs laboratorium i 1973. Men vi kan argumentere for, at hvis planter opfinder molekyler ved evolution, og det gjorde det i tusinder af år. , hvorfor skulle mennesker ikke have lov til det. Mennesker er en del af naturen og trods alt et produkt af naturen.

Hvem skal bære Molecule 01 of Escentric Molecules?

Hvis du leder efter en diskret parfume, der passer til kontoret, fitnesscentret eller forretningsarrangementer, har du helt sikkert brug for en flaske Molecule 01. Hvis du allerede har mange parfumer derhjemme, og du gerne vil give dem et løft ved at lægge Iso E Super på lag. over duftene, kom i butikken nu! Molecule 01 er en rigtig god parfume til lagdeling. Den matcher de fleste parfumer og kan forbedre den samlede oplevelse.

Hvem bør ikke bære Molecule 01 of Escentric Molecules?

Hvis du er dybt inde i parfumeri og en kender af dufte, ville Molecule 01 være et skridt tilbage i kedelig enkelhed. Hvis du kan lide at bære et statement, en duft, der understreger din karakter og matcher din personlighed, så brug ikke Molecule 01. Gå hellere efter en ægte duft med stil.

Scroll to Top