Parfum beoordeling: Erba Pura van Xerjoff

Ja, je moet zeker een geurreis maken met Erba Pura van Xerjoff. Deze geur, als een meesterwerk geschilderd door een bekende schilder, omvat de essentie van sexiness en vrouwelijkheid. Het fruitige en muskusachtige thema is een geniaal georkestreerde harmonie die maar één gedachte overbrengt: verleiding. Wat Erba Pura echt onderscheidt is de harmonie van zoetheid, sappigheid, muskus en dierlijke ondertonen. Het is een perfecte combinatie van verleidelijke en beleefde facetten. Het is onweerstaanbaar en roept het gevoel op dat je wilt kussen wat je kunt ruiken. Niet veel parfums hebben deze eigenschap. Geen wonder dat veel mensen de geur kopen. Het is de topverkoper van Xerjoff. Interessant is dat het geurprofiel erg atypisch is voor Xerjoff. Xerjoff staat meestal voor chique, elitaire geuren. Erba Pura is echter een geur die veel te fruitig is voor het Xerjoff-assortiment. Het is veel meer popmuziek dan Xerjoff-muziek. Het is een mainstream geur die veel mensen lekker vinden en kopen.

Maar er is iets eigenaardigs aan de geur. Hoewel veel mensen er veel fruitigheid en muskus in ruiken, zijn er ook mensen die klagen dat de geur stinkt, alsof er een vos in heeft gepist. En dit is geen grap. Erba Pura bevat ambertoetsen die sommige mensen kunnen ruiken, maar anderen niet. De mensen die het niet kunnen ruiken, houden van de fruitige, verleidelijke kant van het parfum. Maar de mensen die het volledige amberspectrum in de geur kunnen ruiken, ruiken urineachtige noten. Dit is te wijten aan het feit dat ambernoten, afhankelijk van welke moleculen zijn gebruikt door de parfumeur, schadelijke effecten kunnen hebben. Dus als je Erba Pura wilt dragen, houd er dan rekening mee dat niet iedereen er fan van zal zijn. Gebruik het niet als zakelijk parfum. Gebruik het alleen in je vrije tijd en met vrienden.

Het is zeker een geur voor een glamoureuze avondaffaire, want het laat een blijvende indruk achter. Het is een viering van de eenvoudige genoegens van het leven, gevangen in een prachtige, chique flacon. Voor wie op zoek is naar een geur die tijd en trends overstijgt, is Erba Pura een bewijs van de kunst van het parfumeren. Als je het nog nooit hebt geroken, ga dan naar de winkel en snuif het op. Ik weet zeker dat je onder de indruk zult zijn van de geur. Er zijn niet veel parfums die zich kunnen meten met deze!

Lees ook de review over Kirke van Tiziana Terenzi. Kirke is ook een bestseller en lijkt veel op Erba Pura. Ze behoren tot dezelfde geurfamilie.

Scroll to Top