Mihin hajuvettä pitäisi levittää?

Hajuvesi on tehokas työkalu itseilmaisuun ja henkilökohtaisen tyylimme vahvistamiseen. Halusitpa sitten kukkaisia, hedelmäisiä tai puumaisia ​​tuoksuja, oikean tuoksun valitseminen ja sen oikea käyttö voi vaikuttaa siihen, kuinka se tuoksuu ja kuinka kauan se kestää. Tutkimme parhaita paikkoja hajuveden levittämiseen kehollesi, hajusteiden kerrostamiseen ja vinkkejä hajuvesien kestämiseen koko päivän.

Pulssipisteet

Pulssipisteet ovat kehosi alueita, joissa suonet ovat lähimpänä ihon pintaa, mikä tekee niistä lämpimämpiä ja auttaa levittämään hajuvesisi tuoksua. Yleisimmät pulssipisteet hajuveden levittämiseen ovat ranteet, niska ja korvien takana. Vartalossa on kuitenkin monia muita käyttökelpoisia pulssipisteitä, kuten kyynärpään sisäpuolella, polvien takana ja dekolteella.

Kun levität hajuvettä pulssipisteisiin, on tärkeää käyttää kevyttä kättä eikä hieroa tuoksua ihoon. Tämä voi aiheuttaa tuoksumolekyylien hajoamisen ja muuttaa tuoksua. Sen sijaan yksinkertaisesti suihkuta tai taputtele hajuvettä pulssikohtaan ja anna sen kuivua luonnollisesti.

Hiukset

Hiuksemme voivat olla hyvä paikka laittaa hajuvettä, koska ne pitävät tuoksimolekyylejä pidempään kuin ihomme. On kuitenkin tärkeää olla varovainen levittäessäsi hajuvettä hiuksiin, sillä jotkin tuoksut voivat kuivata tai vahingoittaa hiuksiasi. On myös tärkeää, ettet suihkuta hajustetta suoraan hiuksiisi, koska tämä voi saada tuoksusta liian keskittyneen ja voimakkaan.

Levitä hajuvettä hiuksiisi suihkuttamalla pieni määrä tuoksua hiusharjaan tai kampaan ja valuta se hiusten läpi. Voit myös suihkuttaa hajuvettä pumpulipalloon tai nenäliinaan ja työntää sen hiuksiisi tai suihkuttaa tuoksun huiviin tai hattuihin.

Vaatteet

Vaatteet ovat toinen loistava paikka laittaa hajuvettä, sillä ne voivat pitää tuoksussa pidempään kuin ihomme. On kuitenkin tärkeää olla varovainen levittäessäsi hajuvettä vaatteisiin, koska tietyt tuoksut voivat tahrata tai vaurioittaa jotkin kankaat.

Levitä hajuvettä vaatteillesi pitämällä tuoksupulloa pois kankaasta ja sumuttamalla sitä kevyesti. Hajuvettä on parasta levittää vaatteisiin, jotka on valmistettu luonnonkuiduista, kuten puuvillasta tai villasta, koska synteettiset kankaat voivat pitää tuoksussa eri tavalla eivätkä välttämättä levitä tuoksua yhtä hyvin.

Scroll to Top