Hajuvesiarvostelu: Xerjoffin Erba Pura

Kyllä, sinun pitäisi ehdottomasti lähteä hajumatkalle Xerjoffin Erba Puran kanssa. Tämä tuoksu, kuten valtavirran maalarin maalaama mestariteos, tiivistää seksikkyyden ja naisellisuuden olemuksen. Sen hedelmäinen ja myskinen teema on nerokkaasti orkestroitu harmonia, joka välittää vain yhden ajatuksen: viettelyn. Mikä todella erottaa Erba Puran muista, on sen makeuden, mehuisuuden, myskin ja eläimellisen pohjasävyn harmonia. Se on täydellinen yhdistelmä vietteleviä ja kohteliaita puolia. Se on vastustamaton, ja se herättää tunteen halusta suudella sitä, mitä voi haistaa. Monet hajuvedet eivät tuo mukanaan tätä ominaisuutta. Ei ihme, että monet ihmiset ostavat tuoksua. Se on Xerjoffin eniten myyty. Mielenkiintoista on, että sen tuoksuprofiili on hyvin epätyypillinen Xerjoffille. Xerjoff tarkoittaa enimmäkseen upeita, elitistisiä tuoksuja. Erba Pura on kuitenkin liian hedelmäinen tuoksu Xerjoffin kokoonpanoon. Se on paljon enemmän pop-musiikkia kuin Xerjoff-musiikkia. Se on valtavirran tuoksu, josta monet pitävät ja ostavat.

Mutta tuoksussa on omituinen asia. Vaikka monet ihmiset haistavat siinä paljon hedelmäisyyttä ja myskiä, jotkut valittavat tuoksusta, että se on haiseva, kuin kettu, joka on siihen pistynyt. Ja tämä ei ole vitsi. Erba Pura sisältää meripihkan vivahteita, joita jotkut ihmiset voivat haistaa, mutta toiset eivät. Ihmiset, jotka eivät voi haistaa sitä, pitävät tuoksun hedelmäisestä, viettelevästä puolesta. Kuitenkin ihmiset, jotka voivat haistaa tuoksussa olevan täyden meripihkan spektrin, he voivat haistaa virtsaa muistuttavia nuotteja. Tämä johtuu siitä, että meripihkan sävyillä voi olla haitallisia vaikutuksia riippuen siitä, mitä molekyylejä hajuvesivalmistaja on käyttänyt. Joten jos haluat käyttää Erba Puraa, muista, että kaikki eivät ole sen faneja. Älä käytä sitä liiketoiminnan tuoksuna. Käytä sitä vain vapaa-ajalla ja ystävien kanssa.

Se on varmasti tuoksu lumoavaan iltajuhlaan, sillä se jättää pysyvän vaikutuksen. Se on juhla elämän yksinkertaisista nautinnoista, jotka on vangittu hienoon, tyylikkääseen flakoniin. Niille, jotka etsivät tuoksua, joka ylittää ajan ja trendit, Erba Pura on osoitus hajuveden taiteesta. Jos et ole koskaan haistanut sitä, mene kauppaan ja haistele. Olen melko varma, että tulet vaikuttumaan tuoksusta. Ei ole monia hajuvesiä, jotka voivat nousta tämän kanssa!

Lue myös Tiziana Terenzin arvostelu Kirkestä. Kirke on myös bestseller, jolla on jonkin verran samankaltaisuutta Erba Puran kanssa. Ne kuuluvat samaan hajuperheeseen.

Scroll to Top