Hajuvesiarvostelu: Roja Parfumsin Elysium

Roja Parfums, jonka perusti legendaarinen parfyymintekijä Roja Dove, on synonyymi ylellisyydelle, eleganssille ja hienostuneisuudelle. Poikkeuksellisten ja eksklusiivisten tuoksujen luomisesta tunnettu Roja Dove aloitti, kun hän perusti Roja Parfumsin työskennellessään Harrodsissa Lontoossa. Hänen luomuksissaan näkyy huolellinen paneutuminen yksityiskohtiin, hieno sekoitus hienoimpia ainesosia ja intohimo täydellisyyteen. Hän väittää käyttävänsä jasmiini- ja ruusuuutteita Grassesta, Etelä-Ranskan vanhasta hajuvesipääkaupungista. Tätä on kuitenkin syytä epäillä.

Vuonna 2017 lanseeratusta “Elysiumista” tuli nopeasti yksi Roja Parfumsin ikonisimmista ja halutuimmista tuoksuista. Se oli ensimmäinen tuoksu, jolla oli normaali luksushintalappu. Rojan aiemmat luomukset olivat kaikki olleet luksustuoksujen normaalin hinnan yläpuolella. Nimi “Elysium” on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta, ja se viittaa siunatun tuonpuoleisen autuaalliseen ja rauhalliseen asuinpaikkaan. Tällä hajuvedellä Roja Dove pyrki vangitsemaan paratiisin olemuksen ja luomaan tuoksun, joka ilmentää ylellisyyttä, kauneutta ja ikuista iloa.

Elysium avautuu raikkailla, sitruksisilla tuoksunuoteilla, jotka herättävät aistit välittömästi. Bergamotin, sitruunan ja greippien kirpeä sekoitus luo virkistävän ja piristävän kokemuksen, joka muistuttaa auringonpaisteista aamua eksoottisessa paratiisissa. Tämä häikäisevä avaus luo pohjan seuraavalle loistolle.

Kun tuoksu rauhoittuu, sydäntuoksu nousee kauniisti esiin ja tuo koostumukseen kukkaisia vivahteita. Herkkä ja aromaattinen laventeli antaa rauhoittavan vivahteen, kun taas Rose de Mai -ruusun makea, samettinen tuoksu tuo romanttisen ja hienostuneen vivahteen. Jasmiini Sambac, joka tunnetaan “kukkien kuninkaana”, antaa sydämeen huumaavan, huumaavan arominsa, joka lumoaa jokaisen, joka saa tuoksun tästä valloittavasta eliksiiristä.

Elysiumin todellinen viehätysvoima avautuu pohjatuoksussa, jossa runsaat, puumaiset sävyt sekoittuvat harmonisesti lämpimiin, maanläheisiin sävyihin. Roja Dove sekoittaa mestarillisesti patsulia, vetiveriä ja setripuuta luodakseen voimakkaan ja karismaattisen pohjan. Ambergriksen ja myskin sisällyttäminen tuoksuun tuo aistillisen ja ylellisen kosketuksen ja jättää vastustamattoman jäljen, joka viipyy iholla tuntikausia. Tammisammalen kanssa pohjalla hajuvesi on tyypillinen miesten tuoksu.

Roja Parfumsin Elysium on osoitus Roja Doven taiteellisuudesta ja hänen omistautumisestaan hajujen mestariteosten luomiseen. Tämä tuoksu ilmentää paratiisin olemusta ja tarjoaa kantajalleen välähdyksen ylellisyyden, kauneuden ja lumouksen maailmaan. Se on mielestäni paras luomus, jonka Roja Dove on tähän mennessä luonut. Se on todellinen bestseller eikä vain markkinointivillitys.

Jos etsit tuoksua, joka on tyylikäs, ylellinen ja huokuu ajatonta charmia, Roja Parfumsin Elysium ansaitsee paikan pukeutumispöydälläsi. Astu paratiisin maailmaan jo yhdellä suihkauksella ja anna Elysiumin lumoavan viehätyksen viedä sinut eteeriseen autuuden valtakuntaan!

Muita mielenkiintoisia arvosteluja: Tiziana Terenzi Kirke, Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjian.

Scroll to Top