Hajuvesiarvostelu: Naxos by Xerjoff

Sallikaa minun puhua Xerjoff Naxos -tuoksusta, jonka saksalainen räppäri Shindy teki tunnetuksi. Arvostetun Xerjoff-talon valmistama Naxos on todellinen mestariteos, joka vangitsee ylellisyyden ja hienostuneisuuden olemuksen jo pelkällä silmäyksellä. Mutta miltä se tuoksuu?

Naxos avautuu kevyellä, yrttisen raikkaalla tuoksulla, ja se tervehtii aistejasi välittömästi raskailla vivahteilla. Hajuvesipyramidin sydämessä aromaattiset mausteet nousevat keskeiseen asemaan. Lämpimän, hieman itämaisen ja mausteiden yhdistelmä tekee siitä epätyypillisen Xerjoff-tuoksun. Tuoksun kehittyessä sydän siirtyy sulavasti valloittavaan kumariinipohjaan, joka antaa tuoksulle tonkapapujen gourmand-vaikutelman. Se lisää syvyyttä ja aistillisuutta, antaa sille volyymia ja tiheyttä. Kuiva tuoksu on pehmeä, lämmin ja täysin vastustamaton – ainakin joidenkin mielestä.

Mielestäni Naxos ei ole tyypillinen bestseller, vaan pikemminkin sosiaalisen median hypettämä hajuvesi. Siinä on myös yhteys tunnettuun saksalaiseen räppäriin Shindyyn. Shindy, joka tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään ja ekstravagantista elämäntyylistään, ilmentää täydellisesti Naxoksen henkeä. Sosiaalisessa mediassa Shindy julkaisi kuvia, joissa hän kertoo käyttävänsä Naxosia.

Xerjoff Naxosin käyttäminen on kuin astuisi eleganssin ja syvällisen tyylin maailmaan, jota Shindy kuvaa musiikillaan ja persoonallaan. Se on tuoksu, joka vaatii huomiota ja jättää jäljen hienostuneisuudesta ja äänekkyydestä minne ikinä menetkin. Olitpa sitten osallistumassa korkean profiilin tapahtumaan tai vain nauttimassa illasta ystävien kanssa, Naxos jättää epäilemättä pysyvän vaikutuksen.

Aivan kuten Shindyn musiikki, tämä hajuvesi on rohkea ja rohkea. Ehkä liian rohkea joillekin. Jos haluat kanavoida sisäistä itsevarmuuttasi ja karismaa, Xerjoff Naxos on täydellinen valinta. Mielestäni se on tuoksu pitkille miehille ja vahvoille naisille. Mutta ei todellakaan söpölle tytölle, joka yrittää olla suloinen ja seksikäs. Se on hyvin rohkea kannanotto.

Suosittelen käyttämään sitä talviaikaan, sillä tuoksu on lämmin ja tiivis. Keväällä se ei sovi ollenkaan. Voit käyttää sitä pitkien kesäiltojen aikana, mutta älä käytä sitä toimistossa.

Muita mielenkiintoisia hajuvesiarvosteluja: Maison Francis Kurkdjianin Baccarat Rouge 540, Maison Francis Kurkdjianin Elysium.

Scroll to Top