Hajuvesiarvostelu: Escentric Moleculesin Molecule 01

Escentric Moleculesin Molecule 01 -hajuvesi ei ole odotetusti hajuvesi: se sisältää vain yhden molekyylin nimeltä Iso E Super. Iso E Super on aine, joka sai hypetyksen tuoksukohtauksessa, koska sen uskotaan toimivan feromonin tavoin. Tutkimuksella ei ole tästä asiasta lopullisia johtopäätöksiä, joten jää arvailujen varaan, lisääkö Iso E Super houkuttelevuutta olemalla vuorovaikutuksessa nenämme reseptorien kanssa vai ei. Uskon kuitenkin vahvasti, että Iso E Superilla on suuri vaikutus käyttäjän viehättävyyteen. Se luo upean auran ja vahvistaa ihon luonnollista tuoksua. Vaikka jotkut ihmiset eivät voi haistaa itse molekyyliä, he saattavat pitää Iso E Superia käyttäviä ihmisiä houkuttelevampana. Molekyylin haistavat ihmiset huomaavat lämpimän, pehmeän puumaisen sävelen, joka muistuttaa synteettisiä santelipuumolekyylejä, kuten Javanolia tai Ebanolia. Iso E Super ei muistuta kuivaa puuta, vaan siinä on kostea, raikas, samettinen kosketus. Ja mikä parasta: Iso E Super on täysin kookoivaa ja lohdullista.

Voivatko kaikki haistaa Iso E Super of Molecule 01?

Joillekin ihmisille molekyyli näyttää katoavan ja ilmestyvän uudelleen. Tämä johtuu siitä, että joidenkin ihmisten on vaikea haistaa sitä. Yksi tekijä voi olla se, että hajureseptoreihin kiinnittyneet molekyylit estävät reseptoreita liian kauan, eikä nenä pysty synnyttämään tunnettuja signaaleja aivoille, vaikka ne altistuisivat suurelle annokselle Iso E Superia. Toisaalta joillakin ihmisillä ei ehkä ole oikeita reseptoreita, eivätkä he pysty prosessoimaan molekyyliä säännöllisesti. Lisäksi hajukyvyt voivat muuttua tunti toisensa jälkeen ja riippuvat stressitasostamme, mielialoistamme tai väsymyksestämme. Tämä sanoi, Molecule 01 on täydellinen tuoksu käytettäväksi toimistossa. Jotkut työntekijät eivät huomaa sitä ja jotkut nostavat kulmakarvojaan, koska he ovat haistaneet jotain viettelevää, mutta ei kuitenkaan kovaa eikä häiritse ollenkaan.

Löytyykö Iso E Super of Molecue 01 luonnosta?

Surullista Iso E Superissa on, että sitä ei löydy luonnosta. On eettisesti kyseenalaista, pitäisikö ihmisten vapauttaa luontoon molekyyliä, joka on keksitty maku- ja tuoksuyhtiö IFF:n laboratoriossa vuonna 1973. Voimme kuitenkin väittää, että jos kasvit keksivät molekyylejä evoluution avulla, niin se teki niin tuhansia vuosia. , miksi ihmisten ei pitäisi antaa tehdä niin. Ihminen on osa luontoa ja loppujen lopuksi luonnon tuote.

Kenen pitäisi käyttää Molecule 01 of Escentric Molecules -laitetta?

Jos etsit huomaamatonta hajuvettä, joka sopii toimistoon, kuntosalille tai bisnestilaisuuksiin, tarvitset ehdottomasti pullon Molecule 01:tä. Jos sinulla on jo monta hajuvettä kotona ja haluaisit antaa niille vauhtia kerrostamalla Iso E Super tuoksujen lisäksi, tule kauppaan nyt! Molecule 01 on erittäin hyvä hajuvesi kerrostamiseen. Se sopii useimpiin hajusteisiin ja voi parantaa yleistä kokemusta.

Kenen ei pitäisi käyttää Molecule 01 of Escentric Molecules -laitetta?

Jos olet syvällä hajuvesien parissa ja tuoksujen tuntija, Molecule 01 on askel takaisin tylsään yksinkertaisuuteen. Jos haluat käyttää ilmettä, tuoksua, joka korostaa luonnettasi ja sopii persoonallisuuteesi, älä käytä Molecule 01:tä. Valitse mieluummin todellinen tuoksu, jossa on tyyliä.

Scroll to Top