Hajuvesiarvostelu: Cool Water, Davidoff

Davidoff Cool Water on ajaton klassikko tuoksumaailmassa. Jos et ole vielä haistanut sitä, häpeä! Se on yksi tunnetuimmista virkistävästä tuoksusta, joka kiehtoo sekä miehiä että naisia. Valtameren laajuudesta ja veden olemuksesta inspiroima tämä ikoninen tuoksu esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1988 ja siitä on sittemmin tullut monien tuoksumallistojen perusaine. Hajuvesi oli ensimmäinen laatuaan ja toi tuoksumaailmaan uuden hajuperheen. Tuoksuperhettä kutsutaan meri-/vesihajuiseksi ja sen oletetaan herättävän raikas, meriveden kaltainen vaikutelma. Tuoksu oli niin suosittu, että yritykset alkoivat tuoda markkinoille deodorantteja, jotka tuoksuivat parranajon jälkeen ja sampoot. Lyön vetoa, että olet haistanut Cool Water -tyyppistä tuoksua miesten vaatekaapissa ennenkin, et vain tiennyt, että syy tuoksun takana on Cool Water. Yksinkertaisesti sanottuna: Cool Water on tyypillinen mies. Ihannetapauksessa urheilullinen, juuri suihkussa käynyt mies.

Tuoreiden vesistöjen purskeella alkava Cool Water kuljettaa sinut välittömästi rantaviivalle, ja raikas, merellinen tuulta kutittelee aistejasi. Alkutuoksu on sekoitus meriveden ja sitrushedelmien tuoksuisia, kirpeitä aksentteja. Tuoksun kehittyessä (katso hajuvesipyramidi) se muuttuu laventelin sydämeksi. Davidoff Cool Waterin pohjatuoksuista huokuu syvyyden tunne, joka johtuu raskaasta tammsammasta, jättäen pehmeän, viipyvän jäljen, joka kestää koko päivän. Tämä kuivausaine lisää tuoksuun ripauksen maskuliinisuutta, mikä tekee siitä suositun valinnan itsevarmoille henkilöille, jotka arvostavat hienostunutta ja tasapainoista tuoksua. Tammisammaleen tekee siitä tyypillisen miesten tuoksun. Jos haistat Cool Water -tuoksua, huomaat muutaman asian helposti: siellä on sitrushedelmien toppi sekoitettuna dihydromyrsenoliin, joka luo jo valtameren vaikutelman ylätuoksussa. Ja sitten on kermainen sopu, joka sekoittuu johonkin yrtti- ja tammisammaleen kanssa. Tämän rinnalla on paljon tuoreutta.

Coo Water on täydellinen hajuvesi sekä intiimeihin että sosiaalisiin tilaisuuksiin. Se on urheilulliselle, modernille miehelle. Naiset ovat haistaneet tuoksua niin monella parranajon jälkeen, että jos suihkutat tuoksua itsellesi, he löytävät sinut heti miehekkääksi.

Yhteenvetona Davidoff Cool Water on pohjimmainen vesituoksu, joka on kestänyt ajan kokeen hyvästä syystä. Sen raikas, puhdas ja virkistävä luonto vangitsee valtameren hengen ja tarjoaa käyttäjälleen elävöitävän kokemuksen. Jos etsit klassista ja monipuolista tuoksua, joka ilmentää veden olemusta ja meren viehätystä, niin Davidoffin Cool Water on erinomainen valinta. Ja jos et ole vielä haistanut sitä, sinun on parasta mennä hajuvesiliikkeeseen ja kokeilla sitä ihollasi. Et tule pettymään!

Muita mielenkiintoisia hajuvesiarvosteluja: Maison Francis Kurkdjianin Baccarat Rouge 540, Xerjoffin Naxos

Scroll to Top