Anmeldelse af parfume: Erba Pura af Xerjoff

Ja, du bør helt sikkert tage på en duftrejse med Xerjoffs Erba Pura. Denne duft er som et mesterværk malet af en mainstream-maler og indkapsler essensen af sexiness og femininitet. Dens frugtagtige og moskusagtige tema er en genialt orkestreret harmoni, der kun overfører én tanke: forførelse. Det, der virkelig adskiller Erba Pura, er dens harmoni af sødme, saftighed, moskus og dyriske undertoner. Det er en perfekt kombination af forførende og høflige facetter. Den er uimodståelig og fremkalder en følelse af at ville kysse det, man kan dufte. Ikke mange parfumer har denne egenskab. Ikke underligt, at mange mennesker køber duften. Det er Xerjoffs topsælger. Interessant nok er dens duftprofil meget atypisk for Xerjoff. Xerjoff står for det meste for fornemme, elitære dufte. Men Erba Pura er en duft, der er alt for frugtagtig til Xerjoffs sortiment. Den er meget mere popmusik end Xerjoff-musik. Det er en mainstreamduft, som mange mennesker kan lide og køber.

Men der er noget mærkeligt ved duften. Selv om mange mennesker kan lugte masser af frugt og moskus i den, er der nogle, der klager over duften, fordi den stinker, som om en ræv har pisset i den. Og det er ikke en joke. Erba Pura indeholder ravnoter, som kan duftes af nogle mennesker, men ikke af andre. De mennesker, der ikke kan lugte det, kan lide den frugtagtige, forførende side af parfumen. Men de mennesker, der kan lugte hele ravspektret i duften, kan lugte urinlignende noter. Det skyldes, at ravnoter, afhængigt af hvilke molekyler der er blevet brugt af parfumøren, kan have skadelige virkninger. Så hvis du vil bære Erba Pura, skal du huske på, at ikke alle vil være fan af den. Brug den ikke som en forretningsduft. Brug den kun i fritiden og sammen med venner.

Det er helt sikkert en duft til en glamourøs aftenaffære, da den efterlader et varigt indtryk. Det er en fejring af livets enkle glæder, indfanget i en udsøgt, fornem flakon. For dem, der søger en duft, der overskrider tid og trends, er Erba Pura et vidnesbyrd om parfumeriets kunst. Hvis du aldrig har duftet til den, så gå ned i butikken og snus til den. Jeg er ret sikker på, at du vil blive imponeret over duften. Der er ikke mange parfumer, der kan måle sig med denne!

Læs også anmeldelsen af Kirke af Tiziana Terenzi. Kirke er også en bestseller, og den har en del lighed med Erba Pura. De er i samme duftfamilie.

Scroll to Top