7 hajuvettä, jotka sinun tulee tietää!

Hajuvedet voivat saada meidät tuntemaan olonsa itsevarmaksi, seksikkääksi ja jopa herättämään muistoja ihmisistä ja paikoista. Kuitenkin, koska markkinoilla on niin paljon hajuvesiä, voi olla ylivoimaista tietää, mitkä niistä valita. Tässä on 7 hajuvettä, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tietää, sillä ne ovat olleet erittäin menestyneitä markkinoilla vuosikymmeniä.

Chanel No. 5

Ensimmäinen listallamme on Chanel No. 5. Tämä ikoninen tuoksu on ollut hajuvesiteollisuuden perustuote yli 100 vuoden ajan. Legendaarinen hajustevalmistaja Ernest Beaux loi sen vuonna 1921 Coco Chanelin itsensä pyynnöstä. Chanel No. 5 oli ensimmäinen hajuvesi, jossa oli korkea aldehydipitoisuus, mikä antoi sille ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan tuoksun.

Dior J’adore

Dior J’adore on toinen klassinen tuoksu, joka on kestänyt ajan kokeen. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, ja siitä on sittemmin tullut suosikki hajuvesien harrastajien keskuudessa. Tämän tuoksun on luonut hajustevalmistaja Calice Becker, joka loi monet Kilian-hajuvedet myöhemmin. Dior J’adore on kukkainen tuoksu ja sopii monille naisille, sillä se on pehmeästi pyöristynyt ja miellyttävä tuoksuinen.

Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium on moderni ja pirteä tuoksu, josta on nopeasti tullut hajuvesien ystävien suosikki. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja tunnetaan rohkeasta luonteestaan ​​ja hyvästä havaittavasta kahviaromista, joka on melko harvinaista valtavirran hajuvedissä. Tämä on gourmand-tyyppinen tuoksu.

Creed Aventus

Tässä se on, miehen perimmäinen persoonallisuus! Aventus esiteltiin vuonna 2010. Se on tuoksu, joka huokuu luottamusta, hienostuneisuutta ja sataprosenttista mieheyttä. Siinä on sitruksinen, ananasmainen alku ja se päästi pian valloilleen raskaan, miespuolisen pohjatuoksunsa, jota hallitsevat pääasiassa meripihkan vivahteet.

Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water on klassinen miesten tuoksu, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1988. Sen on luonut hajustetuottaja Pierre Bourdon ja se tunnetaan raikkaastaan ​​ja vesistään. Sveitsiläinen tuoksu esitteli ensimmäisenä uuden merellisten tuoksujen perheen. Sen menestys oli niin valtava, että monet hygieniatuotemerkit alkoivat kopioida sitä ja julkaisivat partavettä ja samalla hajuisia deodorantteja. Se on täydellinen parfyymi päiväkäyttöön tai arkipäivään.

Dior Fahrenheit

Dior Fahrenheit on klassinen miesten tuoksu, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1988. Se tunnetaan lämpimästä ja puisesta, hieman aromaattisesta, mausteisesta tuoksustaan. Se on täydellinen iltapuku miehille, jotka eivät halua olla liian urheilullisia. Se on rento tuoksu luokassa.

Dior Poison

Dior Poison on klassinen naisten tuoksu, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1985. Se tunnetaan voimakkaasta ja viettelevästä tuoksustaan, rikas ja huumaava, joillekin ehkä liiankin voimakas.

Scroll to Top